Loading...
 Start Page
 
 

Παραγωγή

Από το αμπέλι στον καταναλωτή με φροντίδα σε κάθε βήμα.

Εμπειρία, τεχνογνωσία, σύγχρονες μέθοδοι στην διαλογή και επεξεργασία της σταφίδας στα χέρια ανθρώπων που ξέρουν και εκτιμούν τον καρπό της γης.

Παραλαμβάνουμε τη σταφίδα από τους παραγωγούς ήδη αποξηραμένη και ακολουθούν τα εξής βήματα:

 
Image

01

Συλλογή

Η σταφίδα φτάνει από τους παραγωγούς ήδη αποξηραμένη και συλλέγεται σε μεγάλους κάδους.

Image

02

Image

Η αρχή της διαδικασίας

Η σταφίδα τοποθετείεται στον "τροφοδότη", το μηχάνημα που τροφοδοτεί τη γραμμή παραγωγής και η διαδικασίας ξεκινά.

 
 

03

Η γραμμή παραγωγής

Η γραμμή παραγωγής είναι σε ευθεία διάταξη για να γίνεται πιο σωστός διαχωρισμός και καθαρισμός

 
 

04

Καθαρισμός και διαχωρισμός

Σε αρχικό στάδιο της διαδικασίας γίνεται ένας πρώτος καθαρισμός με αέρα και απομάκρυνση ξένων σωμάτων. Έπειτα ακολουθεί ο διαχωρισμός των μεγεθών με τον καρπό να περνά από ειδικές σήτες.

 
 

05

Πλύσιμο

Σε αυτό το στάδιο η σταφίδα πλένεται με νερό για να καθαριστεί επιπλέον από χώμα, πέτρες ή άλλα ξένα σώματα.

Image

06

Απομίσχωση

Η σταφίδα περνάει από το κοπτικό μηχάνημα όπου αφαιρείται ο ποδίσκος του κάθε καρπού.

 
 

07

Laser και X-Ray

Το προϊόν περνάει από συγκροτήματα Laser και X-Ray καθώς και από ανιχνευτές μετάλλων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και υγιεινή του προϊόντος και συμβάλλουν στην ποιοτική του αναβάθμιση.

 
 

08

Τελευταίος έλεγχος

Η σταφίδα είναι ένα ευαίσθητο προϊόν. Όσο σύγχρονη και αν είναι η γραμμή παραγωγής, ο τελευταίος έλεγχος γίνεται από έμπειρα μάτια και χέρια.

Image

09

Ζύγιση

Σε αυτό το στάδιο γίνεται η τελική ζύγιση του προϊόντος πριν τη συσκευασία του.

 
 

10

Εγκιβωτισμός

Τελευταίο βήμα στην γραμμή παραγωγής, ο εγκιβωτισμός και η τοποθέτηση της ετικέτας.

© Copyright 2020 - 2021 Κουνινιώτης